Vann – den beste hudrensen

Når vi snakker om hudpleie, snakker vi som regel om hvilke produkter som skal brukes når og hvor. Men ofte glemmer vi at vann er vel så viktig for huden.

 

 

Ikke bare er det viktig å drikke nok for huden og ikke minst helsens skyld, men det er også viktig hvordan vi bruker vann når vi steller huden.

En gang jeg var hos hudpleier, spurte hun hvilke renseprodukter jeg bruker. Jeg svarte: vann. Hun ble svært overrasket, siden jeg hadde en klar og fin hud, som hun sa. Jeg fortalte at jeg sverger til vann, og deretter den «vanlige» hudpleien med en god dag og nattkrem.

 

To ganger om dagen
Det som er viktig når man bruker vann, er at vannet ikke skal være for varmt. Det kan skade huden. Vask ansiktet morgen og kveld i lunkent vann. Oftere enn det vil tørke ut huden.

 

Gi deg selv en omgang
Når du vasker ansiktet, gi deg selv en liten ansiktsmassasje. Masser kinnene for å sette i gang blodsirkulasjonen. Du kan massere lett rundt øynene også, bare ikke dra i huden. Dette stimulerer kollagenproduksjonen.

 

Du kan også bruke en ansiktsbørste for å stimulere blodsirkulasjonen. Dersom du har mye acne, skal du unngå å bruke børste.

 

Så er det bare å smøre inn en god dag- eller nattkrem!

Likte du dette innlegget? Del det!