Påskesolen kan ødelegge huden din

Påskesolen kan ødelegge huden din: Har du allerede lagt planer for hva du skal i påskeferien? Veldig mange har allerede bestemt seg for hva de skal gjøre i påsken, som i år kommer veldig sent. Det betyr at om du har tenkt deg på hytta eller på skiferie i Norge så er det ikke sikkert du vil finne så mye snø.

Huden din må du likevel passe godt på. Solingen du utsetter deg for i påsken er ofte den første intense soldosen du får i deg i år. At UV-strålene reflekteres av snøen gjør det ikke bedre for huden din.

Vi anbefaler at du bruker en solkrem med høy faktor og at du bruker solbriller for å beskytte øynene dine, blandt annet mot snøblindhet.Solkremen bør du bruke flere ganger om dagen.

Husk at solen varmer ekstra godt på fjellet så selv om det er overskyet bør du ikke la være å bruke solkrem, spesielt på de mest utsatte områdene som ansiktet, hendene og ørene.

 

 

 

– Uren hud av solkrem

Er du en av de som bruker å få fet hud eller akner når du smører deg med solkrem bør du passe på å velge en solkrem uten mineraloljer. Slik ser du på pakningen om den inneholder mineralojer: mineral oil, paraffin oil, paraffinum liquidum, parafin, petrolatum , petroleum, vaselin.

Likte du dette innlegget? Del det!