Hudpleie menn

Hvis du tror at menn ikke bryr seg om deres hud så tar du selvsagt feil. Likevel er det fremdeles mange menn som har problemer med å innrømme at de bryr seg om dette.

Hudpleie menn

Hvis du er en gutt og leser denne artikkelen så vet vi allerede din hemmelighet. Nei, vi kommer ikke til å fortelle det til noen, men vi ønsker å gi deg noen råd. Siden du allerede leser denne artikkelen regner vi med at du er på jakt etter hudpleie tips for menn. Vi er glade for at du leser denne artikkelen og har kommet deg over at hudpleie kun er for kvinnere som ønsker en finere og glattere hud.

Produkter for menn

Det finnes idag mange produktert som er spesielt laget for mannens hud. Det er også de produktene vi anbefaler deg å bruke. Hvorfor? Fordi menn og kvinner har ulik hud. Menns hud er tykkere og har en høyere talgproduksjon, dermed blir den også fetere.

Det første produktet du bør skaffe deg er et renseprodukt. Mange menn bruker fremdeles såpe i ansiktet når de vasker seg. Såpe er alt for sterkt for huden og fører til tørr og irritert hud. Om du ikke noen problemer med huden så kjøper du et renseprodukt for normal hud. Bruk denne morgen og kveld før du vasker ansiktet.

En god fuktighetskrem er viktig for å beskytte huden din

Etter at du har renset huden din bruker du en god fuktighetskrem tilpasset huden din. Som navnet tilsier tilfører den huden din fuktighet, men det er også en beskyttende krem som beskytter huden din mot sol og forurensinger. Spesielt etter barbering er det viktig at du bruker en fuktighetskrem da man ofte kan bli tørr og sår i ansiktet etter barbering. Bruk fuktighetskremen morgen og kveld, etter at du har renset huden din.

Hudplee menn