CC Cream

CC Cream, også kjent som Color Control Cream, er en forbedret og raffinert balsam krem eller skjønnhetskrem. Den første formuleringen, BB Cream ble opprinnelig formulert i Tyskland og har de siste årene fått et stort følge i Asia. Nå er den også blitt veldig populær i Norge og i en test gjort av Klikk.no beskrev makeupartist Sølvi Strifeldt den som en all-round krem som skulle erstatte serum, fuktighetskrem, primer, solbeskyttelse og foundation.
Nå har det kommet en forbedret utgave av denne som heter CC Cream. Fordelene med CC krem sies å omfatte høyere SPF for å sikre beskyttelse mot skadelige UVA og UVB stråler. Den behandler og dekker ujevne hudtoner mer effektivt og bedre enn BB kremer som noen ganger virker for lyse på visse hudfarger. CC Cream inneholder også alle fordelene som finnes i BB Cream. Hvis du lider av mørke flekker, akne, eller generelt kjedelig hud, vil en CC krem bidra til å jevne ut huden, tone og lyse den underveis.

CC Cream er høyt verdsatt av kjente makeup artister og flere Miss Universe dronninger fra hele verden sverger til denne. Chanel har også sin egen utgave av CC-Cream.

Dommen: Hvis du har ganske normal hud, er BB krem for deg. Hvis du er ute etter å korrigere din hudfarge og få litt ekstra dekning, vil du elske CC kremer!