Beskytte huden din

I tillegg til å spise sunt, drikke vann og beskytte huden mot solen er en god hudpleie helt avgjørende for å vedlikeholde huden din slik at den ser ung og stråler. Hvis huden din får rynker og blir sliten er det ingen sminke som kan skjule det.

Et populært produkt for å holde huden frisk og glødende er facial serum som inneholder vitaminer og fuktighet. Det finnes idag flere typer av serum og de fungerer også på ulike måter. Hvis du er plaget med rynker trenger du milde ansiktsserumer mens de mer kraftige serumene passer ypperlig for de som er plaget med poser under øynene.

Alle serumer er basert på vitaminer og smøres på huden for å gi den energi, næring og væske. Å bruke gode kvalitetsprodukter bidrar til å holde huden din ung og frisk gjennom en lengre periode.

Vitamin B5 er den vanligste vitaminen i ansiktsserum og fungerer ved å redusere talgproduksjonen i ansiktet ditt og fører til mindre porer og mindre fet hud.

Vitamin B5 har mange gode kvaliteter, og fremfor alt, har det blitt svært populært som et alternativ behandling for dårlig hud.
Det fungerer ved vitamin b5 reduserer talgproduksjonen i huden, noe som fører til mindre porer og fet hud. Ansiktsserum som inneholder vitamin B5 jevner ut huden og gjør at den ser yngre hud. Andre stoffer som finnes i ansiktsserum er hyaluronsyre og kollagen der den første bidrar til å holde på fuktigheten. Kollagen er hudens bindevev og ved å stimulere denne hjelper du å fornye huden din og danne nye hudceller.

Les gjerne mer om ansiktsserumer og bestill gjerne fra den norske nettbutikken BliVakker.no

Likte du dette innlegget? Del det!